معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم : ۳۰۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند

سه شنبه 23 آبان 1396

نوشته شده توسط : آقای نیکفرجام

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم : ۳۰۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر وحید احمدی در نشست با مدیران شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گیلان اظهار داشت: استان گیلان از روند درستی در حوزه های علم، فناوری، نوآوری و شکوفایی استعدادها است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، افتتاح مجتمع‌های کارگاهی پارک علم و فناوری را موفقیت بزرگی در راستای مسیرارتقای علم و فناوری بیان کرد و گفت: کشور در مسیرارتقای علم و فناوری، توانمند و پر انرژی به پیش می‌رود.

دکتراحمدی با بیان اینکه کشور در حوزه فعالیتی شرکت‌های دانش بنیان جوان است و قانون شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۳۸۹ تصویب شده است بیان داشت: متاسفانه این قانون درآن سال ها به‌درستی و به‌طور کامل اجرایی نشد.

وی با اشاره به اجزای اصلی قانون شرکت‌های دانش بنیان گفت: اجزای اصلی اجرای قانون شرکت‌های دانش بنیان، صندوق نوآوری و شکوفایی، کارگروه صدور مجوز برای شرکت‌ها و مدیریت نظارت بر اجرای قانون شرکت‌های دانش بنیان است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه هماهنگی بین پارک‌های علم و فناوری و وزرات علوم در دولت یازدهم تامین شد خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم ظرف ۳ سال، ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شد.

دکتراحمدی با اعلام شروع فعالیت کارگروه صدور مجوز برای شرکت‌های دانش بنیان در دولت یازدهم عنوان داشت: هم اکنون بیش از ۳ هزار شرکت دانش بنیان با مجوز رسمی در کشور فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به ادامه توسعه صندوق‌های پژوهش و فناوری اظهارداشت: با اضافه شدن ۱۶ صندوق به جمع صندوق‌های پژوهش و فناوری امروزه ۳۴ صندوق در کشور وجود دارد و سرمایه آ‌ن‌ها تامین شده است.

دکتراحمدی با اشاره به اینکه مرجع نظارت بر اجرای قانون شرکت‌های دانش بنیان فعال شده است اعلام داشت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند شکایات خود از دستگاه‌ها را با مستندات به دبیرخانه این مرجع ارائه کنند.

وی با تاکید بر اینکه در تمامی استان‌ها، پارک های علم و فناوری فعالیت می کنند، گفت: نزدیک به ۳۰ هزار نفر در مراکز و پارک‌های علم و فناوری کشور مشغول به‌کار هستند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به اینکه امروزه دانشگاه ها می‌توانند شرکت دانش بنیان دانشگاهی تاسیس کنند بیان داشت: با این کار شرایط رشد خوبی برای شرکت های دانش بنیان فراهم شده است.

دکتراحمدی با بیان اینکه استان گیلان از ظرفیت انسانی خوب و افراد تحصیلکرده زیادی برخوردار است، گفت: نیروی انسانی استان گیلان تنها مدل و الگویی که می‌تواند مشکل اشتغال و کارآفرینی را حل کند توسعه شرکت‌های دانش بنیان هستند و دانشجویان باید کارهای خود را به‌عنوان یک محصول قابل عرضه به بازار ارائه کنند.