Blue GREEN GREY Violet

آئین نامه شهریه بنیادشهید

آيين نامه اجرايی مربوط به پرداخت شهريه دانشجويان تحت پوشش بنياد شهيد و امور ايثارگران

( شامل فرزندان و همسران شهدا،جانبازان 25% و بالاتر و فرزندان و همسران آنان ،آزادگان و فرزندان و همسران آنان )

1 ـ تعداد نیمسالهای پرداخت شهریه متناسب با آیین نامه های آموزشی در مقاطع تحصیلی :

ـ کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته ، چهار نیمسال تحصیلی ( برای رشته های فنی و مهندسی یک نیمسال اضافه میشود )

ـ کارشناسی پیوسته ، هست نیمسال تحصیلی (برای رشته های فنی و مهندسی یک نیمسال اضافه می شود )

ـ کارشناسی ارشد ناپیوسته ، چهار نیمسال تحصیلی ( برای تمدید واحد پایان نامه یک نیمسال اضافه میشود )

ـ کارشناسی ارشد پیوسته ، چهارده نیمسال تحصیلی ( برای تمدید واحد پایان نامه یک نیمسال اضافه میشود )

ـ برای مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته حداکثر تا 12 واحد درسی که در طول ترم های تابستانی اخذ میگردد یک نیمسال و بیشتر از آن دو نیمسال تحصیلی در سنوات محسوب میگردد .

ـ برای مقاطع کارشناسی پیوسته ، کارشناسی ارشد پیوسته حداکثر تا 20 واحد درسی که در طول ترم های تابستانی اخذ میگردد یک نیمسال و بیشتر از آن دو نیمسال تحصیلی در سنوات محسوب میگردد .

ـ برای مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر تا 9 واحد درسی که در طول ترم های تابستانی اخذ میگردد یک نیمسال و بیشتر از آن دو نیمسال تحصیلی در سنوات محسوب میگردد  .

2 ـ چنانچه ضوابط مندرج در آیین نامه آموزشی دانشگاه در مقاطع تحصیلی توسط دانشجو احراز نگردد و دانشجو مشروط شود ، بر اساس تعداد نیمسالهای تحصیلی مشروطی و وضعیت آموزشی ، پرداخت شهریه مندرج در این ماده به احتساب کسر درصدهای زیر صورت می پذیرد و دانشجوی مشروطی مابه التفاوت را پرداخت می کند :

ـ در اولین نیمسال تحصیلی مشروطی 60% از سقف شهریه پرداخت میشود .

ـ در دومین نیمسال تحصیلی مشروطی 40% از سقف شهریه پرداخت میشود .

ـ دانشجویانی که سه نیمسال تحصیلی مشروطی متناوب و بیشتر داشته باشند ، حایز دریافت تسهیلات شهریه نخواهند شد .

راه های تماس

تلفن : 03155431070 الی 74